skip to Main Content
Het Nieuwe Met Diamanten Bezaaide Horloge Van Cristiano Ronaldo Is De Duurste Rolex Die Ooit Is Geproduceerd

De internationale voetbalster maakte maakte nogal wat rumoer toen hij zijn felbegeerde GMT-Master Ice droeg.

Als je een van de grootste sport-sterren op de planeet aarde bent, is het logisch dat je een aantal high-end uurwerken nodig hebt om met je outfit te kunnen matchen. Natuurlijk kun je alle kanten op, maar horloges zijn meestal een veilige gok, vooral wanneer ze voorzien zijn met de merknaam Rolex.

Voor een recent uitje, stapte voetballegende Cristiano Ronaldo uit met het dragen van een uurwerk van deze vereerde Zwitserse horlogemaker. Dit blijkt toevallig het duurste Rolex horloge te zijn dat ooit door hen geproduceerd is.

Ronaldo verscheen tijdens de 14e internationale sportconferentie in Dubai en accentueerde zijn casual pak en t-shirtcombo met Rolex’s GMT Master Ice, dat een opvallend retailprijskaartje had van zo’n € 485.350 euro toen het voor het eerst werd uitgebracht. Het model is gezet met 30 karaat glinsterende witte diamanten op de wijzerplaat, bezel en armband.

Rolex is niet iemand die beknibbelt op de details en als zodanig is zelfs de inhoud van deze nogal flitsende horloge stijl gebouwd met de wereldberoemde precisie van het bedrijf.

De kast en armband zijn gemaakt van 18K wit goud en de 13 mm dikke kast is waterdicht tot 100 meter. Het automatische uurwerk kan tot 50 uur gangreserve bieden, hoewel we niet zeker weten of het vertellen van de tijd een belangrijke motivatie is voor de aankoop van een horloge in deze stijl. Terwijl het grootste deel van het oppervlak bedekt is met briljant geslepen diamanten, is de bezel bezet met schitterende baguette geslepen diamanten om een subtiel geometrisch contrast te creëren.

Maar het horloge was niet het enige opvallende stuk dat hij droeg. De 34-jarige voetballer toonde ook een kussen geslepen kanarie gele diamanten ring die naar schatting $ 261.000 kostte en een trouwring ter waarde van $ 65.400. Gezamenlijk droeg hij $ 824.040 – gewoon schuw voor $ 1 miljoen – aan fijne sieraden aan de ene kant. Het is een grote som, maar slechts weinig in vergelijking met zijn jaarsalaris van $ 65 miljoen en een netto vermogen van $ 109 miljoen.

Ronaldo is een fan van mooie horloges en telt ook een zeldzaam Franck Muller-model met een waarde van meer dan $ 1,5 miljoen in zijn collectie. Alles bij elkaar genomen lijkt het erop dat deze verzamelaar alleen in het beste van het beste geïnteresseerd is.

✔️ Verder lezen? Lees meer nieuws over Rolex horloges.

Bronnen o.a. BobsWatches (EN), HighSnobiety (EN), Hypebeast (EN), RobbReport (EN), SoccerBible (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *