skip to Main Content
Nieuwe Door Star Wars Geïnspireerde Garmin Smartwatches Met De Legacy Saga Serie

Nu kun je je favoriete Star Wars-personage om je pols dragen met Garmin fitness-trackers geïnspireerd op de meest iconische personages van de bekende film franchise. Met deze Garmin smartwatches zul je tijdens het sporten en daarna volop als Star Wars fan kunnen genieten!

Garmin heeft de Legacy Saga-serie onthuld – een verzameling smartwatches. Nu met een Star Wars-thema elk met hun eigen door personages beïnvloede Garmin Connect-app-ervaringen.

Garmin introduceert de Rey en Darth Vader Legacy Saga Series geïnspireerd door Star Wars (bron)

Deze speciale editie fitnesshorloges nodigen je uit om je favoriete held (of schurk) onderweg te vertegenwoordigen. Dit alles gaat gepaard met gegraveerde slogans, ingewikkelde karakterinsignes en op karakter geïnspireerde wijzerplaten.

Op de Jedi geïnspireerde witte Garmin Rey Special Edition smartwatch

Garmin smartwatches: Rey Special Edition Smartwatch van Garmin, beschikbaar in het vierde kwartaal 2019
Rey Special Edition Smartwatch van Garmin, beschikbaar in het vierde kwartaal 2019 (bron)

De Rey Special Edition Smartwatch wordt geleverd met een witte lederen band gemodelleerd naar de iconische stijl van het personage. De bezel is gegraveerd met het iconische Jedi-insigne en de woorden “Nothing’s impossible” (Niets is onmogelijk) staat op de achterkant van het scherpe model.

Op de Darth Vader geïnspireerde zwarte Garmin Special Edition smartwatch

De Darth Vader Special Edition Smartwatch is in alle opzichten het tegenovergestelde. De donkere lederen band is versierd met Sith-rode stiksels en verder van grijs nubuck leder. De durasteel bezel is bedekt met details geïnspireerd op de TIE Advanced X1 cockpit en, als je het smartwatch horloge omdraait, zie je ‘Rule the Galaxy’ op de achterkant.

Garmin smartwatches: Darth Vader Special Edition Smartwatch van Garmin, beschikbaar in het vierde kwartaal 2019
Darth Vader Special Edition Smartwatch van Garmin, beschikbaar in het vierde kwartaal 2019 (bron)

Beide smartwatches hebben wijzerplaten op basis van hun respectieve personages, evenals doelanimaties en een door Jedi (of Sith, als je voor de donkere kant gaat) geïnspireerde Garmin Connect app-ervaring met door karakters beïnvloede visuals, exclusieve badges, door karakters geïnspireerde avatars en meer.

“De Legacy Saga-serie smartwatches tot leven brengen heeft nooit als werk gevoeld,” zei Garmin vice-president van wereldwijde consumentenverkoop Dan Bartel. “Velen van ons zijn opgegroeid met de Star Wars-saga en het is leuk om dit smartwatch horloge als fans direct om je pols te dragen. Het karakterverhaal wordt verteld via de horlogematerialen, het ontwerp en de app-ervaring en is de unieke manier van Garmin om hulde te brengen aan zo’n ingrijpend cultureel fenomeen. “

Afgezien van de Force-geïnspireerde make-over, beschikt de Legacy Saga-serie over de nieuwste Garmin smartwatch-functies. Dit betreft onder andere 24/7 gezondheidsmonitoring, work-outs op het scherm, fitnessfuncties, slimme meldingen, exclusieve connect IQ-inhoud, muziek, veiligheid en trackingfuncties, Garmin Pay en is compatibel met de meeste Android- en iOS-apparaten.

Prijzen vanaf € 399 euro, beschikbaar binnen 4-5 weken. Voor meer informatie, zie ook de website van Garmin smartwatches.

Lees meer op TrustedReviews (EN), Slashgear (EN), Androidpolice (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *