skip to Main Content
Hiphopper Drake Showt Z’n Nieuwe Zeldzame $ 100K Patek Philippe Horloge Tijdens Bezoek Toronto

De liefde van Drake voor zeldzame horloges is bekend. Hij werd onlangs in Toronto gezien met zijn nieuwe Patek Philippe Aquanaut – die in 2018 op Baselworld in Zwitserland werd geïntroduceerd.

Drake, zoals de meeste hiphop-beroemdheden, wordt automatisch aangetrokken door een horloge dat opvalt. En deze keer is dat zeker het geval. Het horloge van $ 100.000 valt meteen op, vooral gezien de fel oranje horlogeband. Het horloge beschikt over een chronograaf functie van 30 minuten.

Het horloge debuteerde begin vorig jaar, en net als vele zeldzame horloges voor verzamelaars is de Aquanaut niet verkrijgbaar in de detailhandel. Het lijkt erop dat Drake’s jarenlange juwelier Dave Bling een foto van het paar en het nieuwe horloge heeft geplaatst.

De band volgens Patek Philippe is gemaakt van een speciaal composietmateriaal dat extra bestand is tegen zout water, UV-straling en normale slijtage.

Zelfs in de jaren 90 was de Aquanaut het eerste Patek Philippe-horloge met een rubberen band. Dit is de nieuwste versie van het horloge die in 1997 voor het eerst in de wereld werd geïntroduceerd.

Het horloge heeft een zelfopwindende flyback-chronograaf beweging en de oranje displays contrasteren met de zwarte wijzerplaat. Het wordt geleverd met twee horlogebanden: een oranje en een zwarte.

Lees meer op HighsnobSociety (EN, bron), EsquireMe (EN, bron) en HotNewHipHop (EN, bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *