Ngenalke Roh Hublot Saka Big Bang Meca-10

Ngenalke Roh Hublot Saka Big Bang Meca-10

Saka Hublot, akeh wong sing ngerti jamak Big Bang sing misuwur. Ing koleksi Roh saka Big Bang, Hublot saiki teka karo edisi anyar, kanthi macem-macem pangaturan kanggo nggawe kalori MECA-10 kanthi cadangan kekuwatan 10 dina sing cocog. Rega saka € 22.700