skip to Main Content
Nieuw En Bijzonder Mooie Panerai Luminor Marina Carbotech ™ 44 Mm

Panerai zet zijn onverbiddelijke evolutieproces van experimenten voort met een opvallende nieuwe interpretatie: de Luminor Marina Carbotech ™ – 44 mm (PAM01661). Dit is een opwindende creatie in een jaar waarin de Luminor Marina-collectie opnieuw wordt gelanceerd.

De Luminor Marina Carbotech ™ – 44 mm markeert een beslissende esthetische verandering, vol vertrouwen gebruik makend van het expressieve potentieel gecreëerd en gevoed door een nieuwe, suggestieve taal die vandaag de basis is van haar meer algemeen erkende identiteit; een Carbotech ™ behuizing en een Sandwich ™ wijzerplaat met blauwe Super-LumiNova ™ markeringen.

Eigenschappen van dit nieuwe Panerai horloge

Opmerkelijk sterk, maar ook verrassend licht met een gewicht van slechts 96 gram, dankt de kast van het horloge zijn mechanische prestaties aan de Carbotech ™ waaruit het is gegoten. Dit is een hypermodern composiet, gevormd uit op elkaar liggende lagen koolstofvezel die afwisselend worden uitgelijnd en vervolgens onder druk en gecontroleerde temperatuur worden geconsolideerd met een bindmatrix op basis van PEEK (polyetheretherketon).

Uiterst bestendig tegen externe schokken en corrosie, is het herkenbaar aan zijn esthetische uitstraling, gecreëerd door zijn onregelmatige textuur zodat elk stuk een uniek karakter heeft.

Panerai horloges: Panerai onthult zijn nieuwe Luminor Marina Carbotech 44mm
Panerai onthult zijn nieuwe Luminor Marina Carbotech 44mm (bron)

Het horloge heeft een bekende beweging die een prominent lid is van de familie Luminor Marina: het kaliber P.9010, volledig ontworpen en ontwikkeld binnen de Panerai Manufacture in Neuchâtel. Dit is een getest automatisch uurwerk van slechts 6 mm dik, uitgerust met de functie voor het snel instellen van de uurwijzer, een proces dat tegelijkertijd de datum aanpast. Het heeft een gangreserve van drie dagen geleverd door een dubbel veervat.

Waterdicht tot 300 meter, de nieuwe Luminor Marina Carbotech ™ – 44 mm wordt geleverd met een horlogeband in Panerai SportechTM, een waterbestendig rubberachtig materiaal, zwart met blauw naaien. Een tweede band in zwart rubber completeert de uitrusting, samen met een speciale schroevendraaier voor het verwijderen van de gesp.

Bronnen o.a. Watchonista (EN), WorldTempus (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *