skip to Main Content
Panerai Voegt Een Gouden Touch Toe Met Goldtech™ Aan De Luminor Due Familie

Een synthese van verfijnde elegantie, historische wortels en Italiaans design, is sinds 2016 de Luminor Due de tastbare uitdrukking van Panerai’s onophoudelijke technisch-esthetische ontwikkeling. Vandaag neemt dit Panerai horloge het podium en verandert de Luminor Due-42mm in goud met de Panerai Goldtech™.

De behuizing, de bezel, het Safety LockTM-kroon beschermingsapparaat, de achterkant en de gesp zijn gevormd uit alchemie-achtige fusies van Panerai Goldtech™ – een speciale 18-karaats goudlegering met een originele samenstelling die opmerkelijk is vanwege het hoge percentage koper als evenals de aanwezigheid van platina. Het doel van het koper is om de kleurintensiteit en diepte te geven, terwijl het platina er is om de aantastende effecten van oxidatie te verminderen.

Panerai horloge: De nieuwe Luminor Due Panerai Goldtech™ met datum, kleine secondes, gangreserve van 72 uur
De nieuwe Luminor Due Panerai Goldtech™ met datum, kleine secondes, gangreserve van 72 uur (bron)

Het heeft een mechanisch uurwerk met automatische opwinding en voldoet aan de eis dat het zeer praktisch en geschikt is voor dagelijks gebruik, terwijl het tegelijkertijd een visueel uitstekend horloge is.

Het nieuwe Panerai P.900 kaliber in dit nieuwe Goldtech™ horloge

Het horloge wordt aangedreven door het nieuwe P.900-kaliber, dat perfect past in het kleine formaat van de Luminor Due-behuizing. Zichtbaar door de achterkant van saffierglas, met een dikte van slechts 4,2 mm is het vandaag de dag een van de dunste automatische bewegingen van Panerai.

Panerai horloge: De Luminor Due Goldtech™ wordt aangedreven door het nieuwe P.900 kaliber
De Luminor Due Goldtech™ wordt aangedreven door het nieuwe P.900 kaliber (bron)

Volledig ontwikkeld en geassembleerd bij de Panerai Manufacture in Neuchâtel, combineert het automatische uurwerk met zo’n kleine diameter de functies van datum, kleine seconden en een gangreserve van een goede drie dagen.

Waterbestendig tot 3 bar worden de nieuwe Luminor Due – 42 mm horloges geleverd met een verwisselbare alligator lederen band uitgerust met het Quick Release System en een Panerai Goldtech™ gesp. De riem bij dit Panerai horloge wordt geleverd in zwart met ton-sur-ton naden of donkerbruin met beige naden.

Panerai horloge: De nieuwe Luminor Due met Goldtech™ is ook in het zwart verkrijgbaar
De nieuwe Luminor Due met Goldtech™ is ook in het zwart verkrijgbaar (bron)

Voor meer informatie, zie ook de Panerai website over de Luminor Due – 42 mm Goldtech™. De prijs ligt op € 19.900 euro.

✔️ Verder lezen? Lees meer over Panerai horloges.

Bronnen o.a. HauteTime (EN), Robbreport (EN), WatchesPedia (EN), WatchPro (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *