skip to Main Content
Waarom De Rolex Sky-Dweller 326933 De Beste Investering Op Dit Moment Is

De basisprijs voor het kopen van een Rolex horloge blijft steeds hoger worden, dus het vinden van een echt koopje is uiterst zeldzaam geworden. Zoals Watchfinder & Co. echter opmerkt, is er op dit moment met name één horloge dat de volgende beste kosteneffectieve investering voor horlogeliefhebbers zou kunnen zijn: de Rolex Sky-Dweller 326933.

Rolexes zullen niet snel in waarde dalen. Of, nou ja, ooit. Ze zullen waarschijnlijk alleen maar waardevoller worden. Het woord “koopje” komt niet eens meer in beeld. Als je daarom ooit een echt geweldig uurwerk hebt willen kopen voordat het van onschatbare waarde wordt, kan het nu zomaar is de juiste tijd zijn.

Het Rolex horloge Sky Dweller 326933 in staal met goud combinatie
Het Rolex horloge Sky Dweller 326933 in staal met goud combinatie (bron)

In 2012 bracht men het Rolex horloge de Sky-Dweller uit, het eerste nieuwe horloge in bijna 20 jaar. Het model was ook het meest technische horloge van Rolex tot nu toe, omdat het een slimme jaarkalenderfunctie en een extreem gecompliceerde beweging bevatte die rekening hield met specifieke maanden die 30 dagen hebben in plaats van 31.

Het horloge kreeg meer aandacht vanwege zijn functies, maar bij de lancering had het een gouden afwerking, het was te duur en velen wendden zich in plaats daarvan tot Patek Philippe voor zijn vergelijkbare model.

“Verdoemd door zijn eigen voortreffelijkheid,” vertelde Watchfinder & Co.

Vernieuwde uitgave in 2017 van de Rolex Sky Dweller: in roostvrij staal met goud (bron)

In 2017 heeft Rolex het model opnieuw uitgebracht op basis van staal in plaats van goud. De belangstelling en de verkoop stegen door onder andere de nieuwe en toegankelijkere prijs, maar de stalen met gouden versie van het model – de Rolex Sky-Dweller 326933 – bleven de meesten onopgemerkt omdat deze op een prijs punt tussen goud en staal in viel.

Daarom denken Watchfinder-experts dat de 326933 absoluut het horloge is om op te focussen voor iedereen die op zoek is naar de sweet spot van een (horloge) belegger.

Is dit het beste Rolex horloge om in te investeren, op dit moment? (video)

In de bovenstaande video legt Watchfinder & Co. de rotsachtige reis van de Rolex Sky-Dweller uit en waarom het ooit over het hoofd geziene 326933-model op dit moment de beste horloge-investering zou kunnen zijn.

Wat betreft het investeringspotentieel? Het is een gegeven dat het als Rolex zijnde in waarde zal stijgen. TimeRating.com laat in een grafiek zien hoe tien modellen sinds 1994 gestaag in waarde zijn gestegen. Het lijkt erop dat desondanks de Sky-Dweller een veilige gok zal zijn.

Voor meer informatie over de Sky Dweller 326933 zie ook de Rolex website.

✔️ Verder lezen? Lees meer nieuws over Rolex horloges.

Bronnen o.a. BusinessInsider (EN), Hypebeast (EN), Maxim (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *