skip to Main Content
De Samsung Galaxy Watch Active 2 Komt Eerder Uit Dan Verwacht

Samsung kondigde eerder deze maand aan dat de Samsung Galaxy Watch Active 2 beschikbaar zal zijn voor pre-order op 6 september en dat de smartwatch op 27 september in de winkel schappen zal liggen, tenminste in de Verenigde Staten.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf kan hun nieuwe wearable echter veel eerder vrijgeven dan oorspronkelijk werd aangekondigd. Samsung heeft gisteren (via SamMobile) aangekondigd dat de Samsung Galaxy Watch Active 2 smartwatch op 6 september in Zuid-Korea uitkomt. De Samsung smartwatch kan vanaf 30 augustus worden gereserveerd.

Samsung Galaxy Watch Active2: product uitgelicht

Afgezien van het feit dat de informatie voorlopig alleen van toepassing is op Zuid-Korea, lijkt het erop dat alleen de Bluetooth-modellen op 6 september worden uitgebracht. Als je hoopt op de LTE-variant, moet je daarvoor dus nog een tijdje langer wachten.

Prijzen en beschikbaarheid Samsung Galaxy Watch Active 2

Wat de prijzen betreft, is het kleinere 40 mm-model beschikbaar voor slechts $ 245 (zo’n € 230 euro), terwijl de grotere 44 mm-variant $ 280 (zo’n € 259 euro) kost. De roestvrijstalen versies zullen duurder zijn. Ze worden door Samsung voor $ 330 (€ 299 euro) en $ 365 (€ 330 euro) verkocht, afhankelijk van de grootte.

Samsung Galaxy Watch Active 2 - Zijkant smartwatch horloge
Samsung Galaxy Watch Active 2 – Zijkant smartwatch horloge

Het is nog even onduidelijk of de Galaxy Watch Active 2 ook eerder in andere landen zal worden geïntroduceerd, maar we weten zeker dat deze nog niet beschikbaar is voor pre-order in bijvoorbeeld de Verenigde Staten.

Samsung Galaxy Watch Active 2 - Presteer vanaf nu optimaal
Samsung Galaxy Watch Active 2 – Presteer vanaf nu optimaal

De nieuwe Galaxy Watch Active2 heeft nu een nog groter persoonlijk in te stellen scherm en een heel nieuwe look. Je krijgt nauwkeurige gezondheidsinzichten wanneer je maar wilt en je blijft volledig verbonden. Of je nu gaat hardlopen of tegen je volgende deadline aan zit, met de Galaxy Watch Active2 presteer je altijd optimaal.

Prijs vanaf € 230 – voor meer informatie zie Samsung.com

Lees ook meer op GizChina (EN) en PhoneArea (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *