Ngenalkeun Roh Hublot Ti Big Bang Meca-10

Ngenalkeun Hublot Roh Pikeun Big Bang Meca-10

Ti Hublot, seueur jalma-jalma terang seueur na nonton Big Bang anu kawéntar. Dina kumpulan Roh Besar, Hublot ayeuna hadir kalayan édisi énggal, kalayan sagala rupa panyesuaian anu nyieun kaliber MECA-10 kalayan cadangan kakuatan 10 dinten anu cocog. Harga tina € 22.700