skip to Main Content
Vier Horloges Die De Kleuren Van Kerstmis Perfect Aanvullen

Nu de feestdagen beginnen, wordt de duisternis van de verkorte dagen niet alleen uitgevochten met lichten en decoraties, maar ook met veel groen en rood. Van lelijke en foute Kerst truien tot elegante tafel opstellingen; gedurende een paar weken heersen deze kleuren. Voor degenen die op zoek zijn naar iets om hun pols om dit allemaal aan te vullen, zijn hier vier suggesties, die natuurlijk ook wel heel erg leuk voor onder de boom zouden zijn…

Montblanc 1858

Montblanc horloge 1858 Geosphere Limited Edition
Montblanc 1858 Geosphere Limited Edition (bron)

Eerder dit jaar breidde Montblanc zijn succesvolle 1868 collectie uit met drie modellen die een groene wijzerplaat combineren met een bronzen kast. Een verbluffende combinatie die beschikbaar is als alleen-tijd, chronograaf of als ‘Geosphere’ met een wereldtijd complicatie. Alle drie worden aangevuld door een geweven horlogeband in NATO-stijl in dezelfde kleur als de wijzerplaat. Geïnspireerd door de wereld van de bergsport, zijn ze de perfecte metgezellen voor wanneer je in het bos gaat wandelen op zoek naar die perfecte kerstboom. 🎄

Voor meer informatie, zie ook de Montblanc 1858 website. Prijzen vanaf € 2.940 euro.

Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Red Ceramic

Hublot horloge Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Red Ceramic
Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Red Ceramic (bron)

Geboren in het vuur, dat is letterlijk het geval met deze Hublot. Alle keramische onderdelen zijn gemaakt bij zeer hoge temperaturen en onder enorme druk, omdat dit de enige manier is waarop dit lichte en krasbestendige materiaal in felrood kan worden gemaakt. Het gepolijste keramiek past heel goed bij het hoekige ontwerp dat het handelsmerk is van Richard Orlinski, de hedendaagse Franse kunstenaar met wie Hublot samenwerkte om dit horloge te maken. Als gevolg hiervan is de Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Red Ceramic misschien het perfecte horloge voor Santa zelf, maar kun je een nog geschikter uurwerk bedenken om te dragen wanneer je geniet van het gezelschap van vrienden en familie voor de open haard?

Voor meer informatie, zie ook de Hublot website. Prijs ligt rond de € 24.000 euro.

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley

Breitling horloge: Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley
Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley (bron)

Wanneer je samenwerkt met een Brits icoon zoals Bentley, is het verplicht om een horloge met een groene wijzerplaat in de collectie te hebben. Breitling was meer dan blij om hieraan te voldoen met de prachtige Premier B01 Chronograph 42 Bentley. Een automatisch chronograaf uurwerk houdt deze klassieke chronograaf in beweging. Het combineert zijn wijzerplaat in Brits racegroen met zwarte subdials en een zwarte rand voor de tachymeterschaal, die toevallig in dezelfde kleur rood is geschreven als de punt van de secondewijzer van de chronograaf. Dat maakt dit horloge een uitstekende keuze wanneer moet controleren om te zien of je op tijd bent.

Voor meer informatie, zie ook de Breitling website. Prijs vanaf € 8.500 euro.

Bovet Virtuoso V

Bovet horloge Virtuoso V
Bovet Virtuoso V (bron)

Met de Virtuoso V pronkt Bovet niet alleen met zijn aanzienlijke technische bekwaamheid, maar daarmee ook de prachtige wijzerplaat van dit horloge in dieprood. Bovet beperkte de afleiding tot een minimum, met slechts een venster voor het springuur en een kleine retrograde minutenwijzer erboven. Het enige dat overblijft is die prachtige wijzerplaat om van te genieten. Het mooie van dit horloge is dat je het ook andersom kunt dragen, waarbij je niet alleen inzicht krijgt in de beweging met zijn tourbillon, maar ook een extra wijzerplaat vindt die de tijd op een meer traditionele manier vertelt.

Voor meer informatie, zie ook de Bovet 1822 website. Prijs +/- € 68.500 euro.

✔️ Verder lezen? Zie ook deze Gelimiteerde horloges.

Bronnen o.a. Ablogtowatch (EN), Beautifullife (EN), Hautetime (EN), Horbiter (EN), Monochrome (EN), TopGear (NL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *